Topp-Meny

Enkel njutning

Jag älskar vatten. Det är gott att dricka, vackert att uppleva med öra och öga och dessutom underbart att bada i.

Idag har dagen varit lång. Andra kanske vill ta till andra drycker en lördagskväll, men jag tänker belöna mig med lite vatten. Mina fötter ska få extra kärlek idag. De har tjänat mig väl. Många steg och mycket slit. Så nu ska de få en egen vattenstund – fotbad! Det är så härligt avslappnande. Man blir som en ny människa.
Tänk att många av de härligaste sakerna i livet är gratis.

Tipsa om detta...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

En respons till Enkel njutning

  1. Peter 27 april, 2012 vid 21:27 #

    Hej,
    håller helt med!
    Har läst lite och tänkt och skrattat. =)

    Ha det gutt så länge!

Kommentera

Drivs av WordPress. Design av WooThemes