Topp-Meny

Snuskisar – godisgrisens akutlösning

Ibland är man så sötsugen så man inte hinner baka å greja. Man måste ha något NU! Då är dessa små underverk perfekta. De passar när som helst, var som helst. Första gången jag åt dem var på mitt brorsbarns dop. Sedan dess har jag försökt få fatt på receptet. I veckan fick jag äntligen en chans att fånga in Rebecca som gjort dem och tvinga henne att skriva ner allt. Eftersom min blogg också fungerar som min receptbok var jag tvungen att skriva in det direkt.

Rebeccas snuskisar:
Lägg 100 gram smör, 1 dl sirap, 1 dl socker och 4 – 6 msk kakao i en kastrull. Låt koka upp och stäng sedan av plattan. Rör ordentligt hela tiden. Rör sedan ner ca 3 dl cornflakes och 3 dl havergryn i smeten. Om smeten blir för lös kan man tillsätta lite mer havergryn eller cornflakes. Klicka ut på smörpapper, låt stelna.

Går även att äta innan de stelnar om man har bråttom 😉 Och ingen kan tro att de är så enkla om man dukar fint….
snuskisar5_web

Tipsa om detta...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

2 Responser till Snuskisar – godisgrisens akutlösning

  1. Anonym godisgris 21 juni, 2013 vid 19:19 #

    Åhhhh så gott för en stackars tom godismage 😉

  2. Lasse 21 juni, 2013 vid 19:26 #

    Uj uj så gott! Bara att smaska i sig 🙂

Kommentera

Drivs av WordPress. Design av WooThemes