Har jag berättat om vår nya familjemedlem?Lilla bus
Hon anlände i en liten presentpåse i juli. Jättesöt!!! Cosmo och hon är helsyskon, och det syns. Hon är nästan en exakt kopia av hur han såg ut för ett år sedan. Men vad svårt det är med kattnamn. Vi har testat Luna. Fast det vill inte fastna riktigt. Så nu exprimenterar vi vilt: Busan, Runar, Karlsson, Cosmolina, Spinner, Svensk Folköl…
När man ser alternativen verkar Luna väldigt bra, eller hur?

I början var jag lite orolig för hur Cosmo skulle handskas med att få konkurrens om kattutrymmet. Men efter ett par dagar med lite morrande och osäkerhet blev de kompisar. Nu busar de hela tiden. När Farbror Cosmo orkar. Han ser faktiskt ut som en gammal gubbe ibland – gammal när man är ett år. Hur ska det bli??
Cosmo Cool
Nya hemmet

Nu har vi bara ett litet problem. Vårt nya hem ligger två trappor upp. Lilla Luna har varit omöjlig att hålla inne så nu är båda utekatter. Hur ska de komma upp till balkongen? Kattstege måste fixas.
Någon som har tips på hur?

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer

  1. Men jag visste väl att du ville flytta närmre mej. Nu ser vi ju nästan till varandra 🙂

  2. Det ser ju jättetrevligt ut… Ni får luta upp en bred låååång planka mot balkongen som ni lindar in med rep eller häftar fast en matta på så katterna får tag och kan gå upp och ner…eller en liten katthiss kanske kunde tillverkas :-))

  3. Va fint det ser ut! kommer ju att blir suveränt när det oxå fanns utrymmen att använda för dej när du ska ha kurser. Jag fundera på lilltösas namn och tycker ju att Nova är ett fint namn som kanske skulle passa Cosmo bra 🙂 kram


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *