Hit enter after type your search item

  Lilla Bus

  /
  /

  Har jag berättat om vår nya familjemedlem?Lilla bus
  Hon anlände i en liten presentpåse i juli. Jättesöt!!! Cosmo och hon är helsyskon, och det syns. Hon är nästan en exakt kopia av hur han såg ut för ett år sedan. Men vad svårt det är med kattnamn. Vi har testat Luna. Fast det vill inte fastna riktigt. Så nu exprimenterar vi vilt: Busan, Runar, Karlsson, Cosmolina, Spinner, Svensk Folköl…
  När man ser alternativen verkar Luna väldigt bra, eller hur?

  I början var jag lite orolig för hur Cosmo skulle handskas med att få konkurrens om kattutrymmet. Men efter ett par dagar med lite morrande och osäkerhet blev de kompisar. Nu busar de hela tiden. När Farbror Cosmo orkar. Han ser faktiskt ut som en gammal gubbe ibland – gammal när man är ett år. Hur ska det bli??
  Cosmo Cool
  Nya hemmet

  Nu har vi bara ett litet problem. Vårt nya hem ligger två trappor upp. Lilla Luna har varit omöjlig att hålla inne så nu är båda utekatter. Hur ska de komma upp till balkongen? Kattstege måste fixas.
  Någon som har tips på hur?

  • Facebook
  • Twitter

  3 Kommentarer

  1. Det ser ju jättetrevligt ut… Ni får luta upp en bred låååång planka mot balkongen som ni lindar in med rep eller häftar fast en matta på så katterna får tag och kan gå upp och ner…eller en liten katthiss kanske kunde tillverkas :-))

  2. Va fint det ser ut! kommer ju att blir suveränt när det oxå fanns utrymmen att använda för dej när du ska ha kurser. Jag fundera på lilltösas namn och tycker ju att Nova är ett fint namn som kanske skulle passa Cosmo bra 🙂 kram

  Lämna en kommentar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  Stäng

  Begäran om min information

   
  Close

  Begäran om radering konto

  Close

  Begäran om radering information

  Close

  Allmän begäran/Förfrågan DSO

  Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :