Hit enter after type your search item

  Brum, brum

  /
  /

  Jag har länge stoppat huvudet i sanden. Inte velat se sanningen. Låtsas som ingenting.

  Men nu kan jag inte förneka faktum längre… Min lilla, lilla tös är snart stooor! 18 år om 2 veckor. Vad ska jag göra?
  Om jag inte säger nåt kanske hon glömmer bort att fylla år? Vem bryr sig om sin 18-årsdag??

  Fast…nu kanske jag var lite snabb. Kom precis ihåg min egen 18-årsdag. Och lyckan över att äntligen få bestämma allt själv. Vara vuxen. Göra egna affärer, rösta, köpa sprit på krogen…och störst av allt – ta körkort!

  Men hon var ju nyss så liten. Körde omkring med sin gåbil och skrek ÖÖRN, ÖÖÖRN, ÖÖÖÖRN! Och nu har hon precis köpt en riktig bil. En riktig bil. Jag får nästan ont i hjärtat när jag tänker på det. Ska jag klara av detta? Att låta henne åka runt på vägarna hur som helst? För hon kommer garanterat ta körkort väldigt snart. Halkbanan och risk-ettan och allt vad det heter är redan klart.

  Det är väl bara att vänja sig. Om 17 månader är det sonens tur att bli stor.

  Detta är ju värre än förlossningen. Usch!

  • Facebook
  • Twitter

  Lämna en kommentar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  Stäng

  Begäran om min information

   
  Close

  Begäran om radering konto

  Close

  Begäran om radering information

  Close

  Allmän begäran/Förfrågan DSO

  Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :