Hit enter after type your search item
  Home / Personligt / Familjen och andra djur / Jag är för gammal för 18-årskalas!

  Jag är för gammal för 18-årskalas!

  /
  /

  Idag har vi firat äldsta dotterns 18-årsdag. Hon har egen lägenhet men ville fira hemma hos mamma. Smart, eftersom hon slapp städa och baka själv då. Och roligt för lilla mamsen att få ta hand om tösabiten, fast hon är myndig nu. Hon var så lycklig när vi var på Coop i förmiddags, för hon skulle köpa en 6-pack cider. Förvantansfullt stod hon där i kassan med id-kortet i handen – också frågade inte kassörskan efter leg! Vilken besvikelse!

  Tänk…nu får hon bestämma allt själv. Fast jag har ju en hållhake kvar – pengar. Tills hon tjänar egna har jag fortfarande kontrollen. Hahaha!

  Eftermiddagen var fylld av smörgåstårta, kaffebröd och gäster. Vi lyckades vara 15 personer i vår 2:a samtidigt. Men det var fullt! Några fick sitta på vår säng och fika. Det är ganska mysigt när det är trångt. Så länge alla sitter stilla.

  Nu har jag kraschlandat i soffan. Ensam hemma, en stund i alla fall. Gästerna och barnen har skingrats åt olika håll. 18-åringen har planerat fest med brorsan och kompisarna, så dom kommer jag inte se på ett tag. Så nu ska jag njuta av friden.

  Trött – men nöjd!

  • Facebook
  • Twitter

  Lämna en kommentar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  Stäng

  Begäran om min information

   
  Close

  Begäran om radering konto

  Close

  Begäran om radering information

  Close

  Allmän begäran/Förfrågan DSO

  Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :