Idag har vi firat äldsta dotterns 18-årsdag. Hon har egen lägenhet men ville fira hemma hos mamma. Smart, eftersom hon slapp städa och baka själv då. Och roligt för lilla mamsen att få ta hand om tösabiten, fast hon är myndig nu. Hon var så lycklig när vi var på Coop i förmiddags, för hon skulle köpa en 6-pack cider. Förvantansfullt stod hon där i kassan med id-kortet i handen – också frågade inte kassörskan efter leg! Vilken besvikelse!

Tänk…nu får hon bestämma allt själv. Fast jag har ju en hållhake kvar – pengar. Tills hon tjänar egna har jag fortfarande kontrollen. Hahaha!

Eftermiddagen var fylld av smörgåstårta, kaffebröd och gäster. Vi lyckades vara 15 personer i vår 2:a samtidigt. Men det var fullt! Några fick sitta på vår säng och fika. Det är ganska mysigt när det är trångt. Så länge alla sitter stilla.

Nu har jag kraschlandat i soffan. Ensam hemma, en stund i alla fall. Gästerna och barnen har skingrats åt olika håll. 18-åringen har planerat fest med brorsan och kompisarna, så dom kommer jag inte se på ett tag. Så nu ska jag njuta av friden.

Trött – men nöjd!

Rekommenderade inlägg

Ingen kommentar än. Lägg till nedan!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *