Detta är en vänskaplig varning till alla er trafikanter där ute. Om ni ser en gråaktig Volvo-kombi från 90-talet som har en dekal i bakrutan där det står: ”You´ve just been passed….by a girl!” – se upp!

Nu var jag inte snäll… Om jag ska vara ärlig tror jag att min dotter är bättre på att köra bil än mig. Och idag fick hon sitt efterlängtade körkort. Kommer ni ihåg känslan? Det gör jag. Överlycklig och stolt som en tupp! Gick Kungsgatan fram och log som ett fån. Och idag såg dottern precis likadan ut. Jag frågade om hon ville skjutsa hem mig efter jobbet. Hon var där på 10 röda sekunder, hon har nog aldrig rört sig så snabbt förut!

Så nu ska vi fixa en tårta och njuta av att övningskörningstiden är slut. Och det känns väldigt bra faktiskt…om inte annat så finns det ju plötsligt en mycket villig chaufför i familjen 🙂

Rekommenderade inlägg

Ingen kommentar än. Lägg till nedan!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *