Idag fick jag en inbjudan.
Den kom från min systerdotter. Jag blev inbjuden till en spelkväll (sällskapsspel alltså!). Det gjorde mig jätteglad – tänk att ungdomarna vill ha med en tant som mej smiley

Lite senare ringde min dotter. Hon sa i förbigående att hon skulle till kusinen (nämnda systerdotter) och spela spel i helgen. Då sa jag att jag också var bjuden. "Ä'ru???" sa hon… Det gick inte att missa den besvikna tonen i hennes röst. Hon tyckte tydligen inte att det var en höjdare att jag skulle med.

Ja, ja, man får väl vara nöjd med att några i den yngre generationen uppskattar ens sällskap. Och jag ska nog vinna över dottern också – klart det är roligt när mamsen är med på fest???

Moooahahaha

 

 

Rekommenderade inlägg

Ingen kommentar än. Lägg till nedan!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *