Hit enter after type your search item
  Home / Personligt / Inspirerat / Örta-galen

  Örta-galen

  /
  /

  Jag har alltid varit tveksam till odling av diverse växter. Har tyckt det varit svårt och trist. Mina stackars inomhusväxter har snabbt fått lära sig att överleva i en osäker tillvaro – ibland total torka och ibland översväming. De som överlevt har klarat allt! En del har gröna fingrar, jag har nog haft svarta…

  Men så hände något en dag. Plötsligt upptäckte jag att jag ville köpa jord och frön. Det kan ha varit mina dagar på Greeks Handelsträdgård som inspirerade mig. Varje gång jag är i närheten måste jag köpa någon ny växt. I går blev det 3 örter – citronmeliss, ananassalvia och chokladmynta. De luktar sååå gott! Fast jag vet inte vad jag ska använda dem till…än. Blir säkert i nåt bakverk.  

  Så nu är mina förnsterbrädor fulla av olika projekt – tomater, gurka, passionsfrukt, avokado och örterna ovan. Vart ska detta sluta? Min balkong kommer väl ramla ner när alla dessa växter behöver stora krukor. Men jag blir så glad av att se på dom, lukta på dom och bara veta att dom är där 🙂 Mina små gosegrisar…

   

  • Facebook
  • Twitter

  Lämna en kommentar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  Stäng

  Begäran om min information

   
  Close

  Begäran om radering konto

  Close

  Begäran om radering information

  Close

  Allmän begäran/Förfrågan DSO

  Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :