Jag har alltid varit tveksam till odling av diverse växter. Har tyckt det varit svårt och trist. Mina stackars inomhusväxter har snabbt fått lära sig att överleva i en osäker tillvaro – ibland total torka och ibland översväming. De som överlevt har klarat allt! En del har gröna fingrar, jag har nog haft svarta…

Men så hände något en dag. Plötsligt upptäckte jag att jag ville köpa jord och frön. Det kan ha varit mina dagar på Greeks Handelsträdgård som inspirerade mig. Varje gång jag är i närheten måste jag köpa någon ny växt. I går blev det 3 örter – citronmeliss, ananassalvia och chokladmynta. De luktar sååå gott! Fast jag vet inte vad jag ska använda dem till…än. Blir säkert i nåt bakverk.  

Så nu är mina förnsterbrädor fulla av olika projekt – tomater, gurka, passionsfrukt, avokado och örterna ovan. Vart ska detta sluta? Min balkong kommer väl ramla ner när alla dessa växter behöver stora krukor. Men jag blir så glad av att se på dom, lukta på dom och bara veta att dom är där 🙂 Mina små gosegrisar…

 

Rekommenderade inlägg

Ingen kommentar än. Lägg till nedan!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *