Topp-Meny

Funderar på ordet “Borde” som borde bort

Ett ord som borde förbjudas är ”borde”…

Vad är det för nytta med ett ord som bara skapar skuldkänsla? Och talar om vad vi inte lyckas göra just nu. Jag borde tvätta fönster, jag borde gå och lägga mig, jag borde vara en bättre människa, jag borde sluta använda ordet borde (?).

Nog är det bättre att omformulera sig och göra istället? Jag går och lägger mig nu. I morgon planerar jag att tvätta fönster, om jag har lust. Jag lägger ner att bli en bättre människa, jag får duga som jag är.

Jag stryker härmed ordet borde ur min vokabulär. Kan förresten stryka alla ord som inte leder någonstans, t ex ”om bara”, ”tänk ifall”, ”det var bättre förr”… hmm.

Bara en tanke.

Inga kommentarer än.

Kommentera

Drivs av WordPress. Design av WooThemes

Close

Begäran om min information

 
Close

Begäran om radering konto

Close

Begäran om radering information

Close

Allmän begäran/Förfrågan DSO