Hit enter after type your search item
  Home / Personligt / Djupt / Funderar på ordet “Borde” som borde bort

  Funderar på ordet “Borde” som borde bort

  /
  /

  Ett ord som borde förbjudas är ”borde”…

  Vad är det för nytta med ett ord som bara skapar skuldkänsla? Och talar om vad vi inte lyckas göra just nu. Jag borde tvätta fönster, jag borde gå och lägga mig, jag borde vara en bättre människa, jag borde sluta använda ordet borde (?).

  Nog är det bättre att omformulera sig och göra istället? Jag går och lägger mig nu. I morgon planerar jag att tvätta fönster, om jag har lust. Jag lägger ner att bli en bättre människa, jag får duga som jag är.

  Jag stryker härmed ordet borde ur min vokabulär. Kan förresten stryka alla ord som inte leder någonstans, t ex ”om bara”, ”tänk ifall”, ”det var bättre förr”… hmm.

  Bara en tanke.

  • Facebook
  • Twitter

  Lämna en kommentar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  Stäng

  Begäran om min information

   
  Close

  Begäran om radering konto

  Close

  Begäran om radering information

  Close

  Allmän begäran/Förfrågan DSO

  Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :