Hit enter after type your search item

  Födelsedag!

  /
  /

  Inlägg från min första blogg, publicerad 2009-04-06

  Idag fyller jag 17 år – som mamma.

  Helt otroligt att min lilla söta flicka har blivit så stor. Hon  säger själv att hon bara har ett år kvar i fångenskap nu. Vad menar hon??? Inte  kan det väl betyda att hon är vuxen om ett år och får bestämma allt själv. Det  går jag inte med på, jag behöver mer tid! Hon var ju nyss bärbar och tyckte att  jag var den bästa i hela världen. När hon var 12 år lovade hon dyrt och heligt  att hon aldrig skulle flytta hemifrån. Sen kom det liksom aldrig mer på tal,  men ett löfte är ju ett löfte?

  Kan det vara så att hon klarar sig ganska bra utan mej? Att hon  har ett eget liv där inte jag är den självklara mittpunkten? Och det kanske är
  helt naturligt att det är så? Men inte än va? Fast det är klart, det har ju  varit på gång ett tag nu. Hon har varit ihop med sin älskade pojkvän i 3 år snart,  det är ju en ledtråd. De är ofta ute på egna äventyr och honär lika mycket hemma hos honom som hos oss, nästan.

  Ja,  ja, det är väl bara att se sanningen i vitögat. Min tid är förbi. Jag är en mossig relik från förra seklet. Men om ett par år tänker jag göra come-back. Som mormor! Fast det får allt dröja – 10 år minst.

  • Facebook
  • Twitter

  Lämna en kommentar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  Stäng

  Begäran om min information

   
  Close

  Begäran om radering konto

  Close

  Begäran om radering information

  Close

  Allmän begäran/Förfrågan DSO

  Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :