Idag har jag läst igenom gamla blogginlägg. De första är från 2009. Det är riktigt roligt att läsa en del av dem. Man minns och blir lite nostalgisk. Kommer ihåg en del tokigheter och spännande upplevelser. Ljusa stunder och jobbiga stunder. En del saker har fallit i glömska och andra minns man väl. Bloggen är det närmaste dagbok jag har. Bilder och text berättar om mitt liv för ett par år sedan. Jag känner igen det, men det är som att titta på sig själv genom en bak-och-framvänd kikare. Allt känns avlägset, fast bekant. Jag längtar inte tillbaks i tiden, men vill heller inte vara utan en enda erfarenhet jag haft. Allt som hänt i mitt liv har ju format mig till den jag är idag.

Bättre och bättre da för da…. 😀

Rekommenderade inlägg

Ingen kommentar än. Lägg till nedan!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.