Hit enter after type your search item
  Home / Personligt / Inspirerat / Som Lucky Luke…

  Som Lucky Luke…

  /
  /

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  När jag blickade ut över vidderna i morse såg jag en helt underbar soluppgång. Jag tappade andan. Blev lyrisk. Lycklig i djupet av min själ. Himlen var röd, rosa, orange och gul. Molnen var också rosa, och spridda över hela himlen. Så vackert!
  Jag cyklade iväg till jobbet med allt detta vackra mitt i ögonen. Jag åkte rätt in i soluppgången. Kände mig som Lucky Luke när han red in i solnedgången på Jolly Jumper i slutet av berättelsen. Fast jag cyklade in i en soluppgång och är bara i början på berättelsen. Berättelsen om resten av mitt liv.

   

   

  • Facebook
  • Twitter

  Lämna en kommentar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  Stäng

  Begäran om min information

   
  Close

  Begäran om radering konto

  Close

  Begäran om radering information

  Close

  Allmän begäran/Förfrågan DSO

  Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :