Trött och glad.
Idag har jag och Mirja städat i vår blivande företagslokal. Det var ett slitit jobb, lokalen har varit tom ganska länge. Men nu ska vi omfamna den med vår inspiration och kärlek. Det händer något spännande med oss när vi går över tröskeln. Allt känns möjligt. Vi ser inte de fläckiga, färglängtande väggarna. Inte heller det spygröna golvet med svarta skoavtryck här och där. Fönstren är så lortiga att vi knappt ser ut på gården, men det gör inte heller något. Vi ser bara hur det kommer att se ut när vi är klara. När rummen fylls av kunder och goda tankar.

Vi hoppas att allt är klart för invigning om 2 veckor. Har redan köpt After Eight och kaffebryggare. Fast vi inte ens har fikabord än. Det är härligt att vara på gång!

www.vi-energi.se

 

Rekommenderade inlägg

Ingen kommentar än. Lägg till nedan!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *