Hit enter after type your search item
  Home / Personligt / Inspirerat / Fet pojke slog mig i pannan

  Fet pojke slog mig i pannan

  /
  /

  Satt i lugn å ro och kollade på TV4:s morgon-TV. Plötsligt klev ett – för mig helt okänt – band upp på scenen och började lira. Jag kunde inte sitta still, ställde mig upp och skuttade omkring. Och blev jätteledsen när låten var slut. “Måste höra mer!!!”

  Det gick så långt att jag köpte en av deras skivor. Det händer ytterst sällan, att jag köper skivor alltså. Fatboy heter dom. Sångaren sjunger toner som får alla ben i kroppen att smälta. Det är bäst när han sjunger “Yuhooo!”. Då kan jag inte låta bli att sjunga med. Tyvärr är inte min stämma lika vacker som sångarens. Min omgivning brukar se lite rädd ut när jag tar i med hela mig och sjunger med. Särskilt om jag sitter med hörlurar på mig… Här kommer ett smakprov:

   

  • Facebook
  • Twitter

  Lämna en kommentar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  Stäng

  Begäran om min information

   
  Close

  Begäran om radering konto

  Close

  Begäran om radering information

  Close

  Allmän begäran/Förfrågan DSO

  Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :