Satt i lugn å ro och kollade på TV4:s morgon-TV. Plötsligt klev ett – för mig helt okänt – band upp på scenen och började lira. Jag kunde inte sitta still, ställde mig upp och skuttade omkring. Och blev jätteledsen när låten var slut. ”Måste höra mer!!!”

Det gick så långt att jag köpte en av deras skivor. Det händer ytterst sällan, att jag köper skivor alltså. Fatboy heter dom. Sångaren sjunger toner som får alla ben i kroppen att smälta. Det är bäst när han sjunger ”Yuhooo!”. Då kan jag inte låta bli att sjunga med. Tyvärr är inte min stämma lika vacker som sångarens. Min omgivning brukar se lite rädd ut när jag tar i med hela mig och sjunger med. Särskilt om jag sitter med hörlurar på mig… Här kommer ett smakprov:

 

Rekommenderade inlägg

Ingen kommentar än. Lägg till nedan!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *