Hit enter after type your search item
  Home / Personligt / Inspirerat / Gloomy bit of lump…

  Gloomy bit of lump…

  /
  /

  För några veckor sedan träffade Patric och jag underbara Pauline Turner för en konsultation. Man får alltid höra den omaskerade sanningen av Pauline. Det är liksom det man betalar för… Efter en stunds samtal kom vi in på vikten av att hitta sin inre kraft. Pauline började berätta om hur hon upplevde mig i början av vår bekantskap: “I am sorry, but you were like….a gloomy bit of lump!” Patric och jag hoppade till i soffan. Vad sa hon egentligen? Beskrev hon precis mig som en glåmig lumpbit??? Det gick inte att hålla tillbaks ett gapskratt. Som sagt, man får sanningen. Som tur var fortsatte hon beskrivningen med: “But look at her now – laghing, shining and full of colour.” Precis så det är att träffa Pauline – först kommer chocken, sen kommer kärleken.

  När vi åkte hem skrattade vi igen åt “Gloomy bit of lump”. Patric skojade och sa att det var ett bra namn på en låt. Rättare sagt, jag trodde han skojade. I helgen lyssnade jag på hans nya skiva “Shedding skin”.
  Gissa vad första låten heter? Gloomy Bit of Lump!

   

  • Facebook
  • Twitter

  Lämna en kommentar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  Stäng

  Begäran om min information

   
  Close

  Begäran om radering konto

  Close

  Begäran om radering information

  Close

  Allmän begäran/Förfrågan DSO

  Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :