Ville bara säga det. Att det känns BLÄÄÄÄÄ just nu. Fast i smeten. Inlåst i loopen. Centrifugalkraften gör det svårt att ta sig ut. Vill bara vara fri. Göra det jag vill. Leva på mitt eget sätt utan krav och förväntningar. Märker att jag är arg på allt och alla. Rytande lejon i tantkropp. Hua! Tristess och enformighet är mina fiender. Kantiga rutiner utan mening gör mig tokig. Vill bryta mig loss! Kanske bo i en hydda i skogen och leva på bär och rötter?

Så känns det just nu.

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer

  1. Hej,
    va tråkigt att du känner som du gör! Samtidigt är det väl så man känner inför ett tvärt kast. Som en häst som fått nog av att bära för mycket. Men släng inte av den Vida Världen för guds skull! Jag har inte glömt bort eller ignorerat det ärofulla erbjudandet men jag har blivit fattig på tid, kära du. Men håll ut, jag funderar och har ambitioner…
    Fridens Liljor
    Peter

    • Tack för dina kloka ord 🙂 Känns bättre idag, mandelkladdkaka hjälper alltid 😉 Massor med lycka till, är glad att ni hittat er plats. Vi letar än… Och det är ingen stress alls med bilderna, den som väntar på nåt gott… Ha det gött!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.