Det har varit ett par jobbiga veckor. Oro och tunga energier har funnits både här och där. Men det är inte bara av ondo. Det är när livet utmanar oss som vi utvecklas mest. Därför känner jag på mig att maj månad kommer bli omvälvande. Men jag vet inte hur. Än.

För att få perspektiv och hitta tillbaks till lugnet kommer jag följa med Patric till Kil några dagar. Han har den härliga förmånen att få gå kurs med Pauline Turner där. Vi har bokat rum på Fryksta Vandrarhem. Underbart ställe. Vi bodde där i maj förra året också. Då var det jag som gick kurs.

Det är något magiskt med Fryken. Jag känner mig så tillfreds där. Kan sitta vid vattnet och känna friden pulsera i hela mig. I det tillståndet är man nära sitt sanna jag. Min förhoppning är att kunna jobba med min bok. Men bara om jag har lust. Dessa dagar ska vara kravlösa. En avspänd oas. Patric, Fryken och jag. Vi är ett harmoni-team.

Rekommenderade inlägg

Ingen kommentar än. Lägg till nedan!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *