Hit enter after type your search item

  Mr Tall

  /
  /

  Jag har ett intimt förhållande med naturen.
  Särskilt med en tall. Vi tycker om varandra. Första gången jag upptäckte detta var när jag vandrade omkring i parken nära vårt hus. För att slappna av och hitta det inre lugnet ställde jag mig mitt i parken och blundade. Tog mina avslappnande 3 andetag. När lugnet spred sig i min kropp kände jag att jag drogs mot något. Nyfiken rörde jag mig närmare detta “Något”. Till slut hamnade jag framför en vacker, tudelad tall. Den var mäktig och kraftfull. Jag kände energin som strålade ut från den. Utan att tänka ställde jag mig med ryggen lutad mot tallens bastanta, barkbeklädda bringa. Jag blundande. Och kände energin. Det låter väl galet, men det var som om vi blev en varelse för en stund. Otroligt häftig upplevelse.

  Nu kan jag inte gå förbi parken utan att ställa mig vid tallen en stund. Varje gång blir jag lugn och harmonisk. Härlig energi. Ett med naturen.

   

   

  • Facebook
  • Twitter

  Lämna en kommentar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  Stäng

  Begäran om min information

   
  Close

  Begäran om radering konto

  Close

  Begäran om radering information

  Close

  Allmän begäran/Förfrågan DSO

  Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :