Vi är med Golf.
I den enda form jag kan med. Den som har fyra hjul och en reklamsnutt på TV. Helt klart är den här bilen är ett steg framåt. Omgivningen är förbluffad över vår utveckling. Från Korea till Tyskland. Vi har hamnat i västvärlden. Alla gratulerar och säger att bilen är såååå fiiin. Så lät det inte förut. Stackars Daihatsun. Den fick bara kritik och elaka kommentarer. Nu är det som om man är välkommen in i finrummet igen. Barnen skäms inte längre när de åker med och grannarna tittar inte snett när vi parkerar. Golfen har massa moderniteter som vi vant oss av med – cd-spelare, styrservo och fungerande bromsar. Dessutom kan man åka i hastigheter över 90 utan att bilen vibrerar sönder.

Men vi gillade Daihatsun också. Framförallt när vi skulle tanka…

Rekommenderade inlägg

Ingen kommentar än. Lägg till nedan!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *