Igår tog lilla Ica studenten. Hon var så vacker. Och kanske liiite ostadig på benen?  Men så ska det ju va när man firar att man blir stor på riktigt. Skolan är slut. Nu börjar Allvaret. The real thing. Vuxengrejen. En av banderollerna på en studentkärra sammanfattade det hela: Idag redlös, imorgon arbetslös…

 

När studenterna hade hälsat på sina familjer och åkt traktorkärra en stund var det dags för fest. Vi hade tur, jag och brorsan hade var sin student så vi slog ihop kalaset. Skönt att slippa göra allt själv. Några fixade städ och pynt och vi andra fixade maten, smörgåstårta som vanligt. Kom inte undan, det SKA vara smörgåstårta när det är fest. Tydligen.  Ericas pappa är en mycket duktig konditor, så vi fick väldigt fina och smaskiga tårtor också.

Tack till alla för gott(!) samarbete och en mycket trevlig studentfest!

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer

  1. Från en gullig liten trollunge till en riktig skönhet!!!! Detta skriver jag inte bara för att jag känt henne sen liten. Hoppas hon nu hittar sin plats här i livet,vilket inte alltid är det lättaste. lycka till! Kram Maria!

    • Ja, hon är vacker…undrar vem hon brås på 😉 Barnen är stora, nu är det dags för oss att göra som vi vill 🙂 Kram tebaks

  2. Ja vem hon brås på, det är vell du!!! eller hur!ps Jonas kolla lite på dina sidor och blev väldigt sentimental.Livet är en fest, fast ibland en bakfyla. Ha det gott!

    • Ja, det är lätt att bli nostalgisk… Men då är det bara att tänka att vi har det bästa framför oss – och att vi skapar vår framtid själva 🙂 Hälsa Jonas och ha det så jättebra tills vi hörs!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *