Hit enter after type your search item
  Home / Personligt / Familjen och andra djur / Kak-kalas under kastanjen

  Kak-kalas under kastanjen

  /
  /

  Eftersom jag haft ett allvarligt bakryck senaste veckan var jag tvungen att bli av med lite bröd, finns ingen plats kvar i frysen. Därför bjöd jag släkten på kak-kalas under kastanjeträdet utanför vår lägenhet. Det regnade inte. Det var över 20 grader och härligt att vara ute. Helt otroligt. Gästerna var nöjda och mätta. Jag frågade vilka kakor de gillade bäst, och insåg att alla tyckte olika. Några tyckte bäst om kokoskakan med apelsinsmak. Andra älskade Succékakan. Någon sa att baguetten med smör och ost var godast. Själv är jag väldigt svag för chokladcookies. Och min lilla brorsdotter som snart fyller 1 år kastade sig över vaniljbullarna med kokosglasyr. Nu ska jag ta lite baksemester. Tills längtan att baka kommer tillbaks. Och ni kan räkna med att allt på bordet, som inte redan är inlagt, kommer som recept den närmaste tiden. Mina nära och kära är lite rädda att va med på kort, därför var jag tvungen att halshugga dem lite. Men bordet syns i alla fall…

  • Facebook
  • Twitter

  Lämna en kommentar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  Stäng

  Begäran om min information

   
  Close

  Begäran om radering konto

  Close

  Begäran om radering information

  Close

  Allmän begäran/Förfrågan DSO

  Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :