Hihi, kunde inte låta bli…egentligen heter rätten Patrics curryskinka. Jag träffade Patric för drygt 6 år sedan. En av de första gångerna han bjöd mig på mat fick jag denna rätt. Den är supergod och jättelätt att göra. Man kan inte misslyckas. Smakar inte så typiskt curry heller, så jag tror även en currymotståndare kan gilla denna. Perfekt fredagsmat! Glöm kycklingen för en kväll…

Patrics curryskinka:

2 – 3 hg  god rökt skinka (ex Emilskinka)
3 dl grädde
2 msk ketchup
1 msk senap
1 msk curry

Rulla skinkbitarna och lägg i smord ugnsfast form. Blanda grädde, ketchuo, senap och curry. Häll över skinkan. Grädda i 225 grader, mitt i ugnen, ca 20 minuter. Servera med ris och sallad. Smask!

Rekommenderade inlägg

Ingen kommentar än. Lägg till nedan!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.