Dottern var på besök. Jag behövde handla. Tänkte jag skulle slippa köra, eftersom jag var trött efter ett nattskift på jobbet. Därför frågade jag om hon kunde hjälpa mig att handla. Hon suckade djupt och sa: ”Jag kan köra dig, men då får du faan följa med också!”. Jag kunde inte hålla mig – bröt ut i gapskratt. Erica såg förvirrad ut. ”Vad är det som är så kul?” När jag förklarade att det ju är svårt att bli skjutsad om man inte följer med så skrattade hon med. En stund senare när vi gick ner till bilen sa hon försiktigt: ”Du mamma? Jag fattar fortfarande inte vad som var så kul….?” Hon är så söt ibland….

Rekommenderade inlägg

1 kommentar

  1. Ööhhh… Den här bakelsen har jag inte smakat 😉 Det enda jag vet är att den har vilja, är kryddstark och omväxlande. Kan vara väldigt trevlig bara den vill 🙂 (lite som jag själv, faktiskt)


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *