Hit enter after type your search item

  Vardagsknas

  /
  /

  Dottern var på besök. Jag behövde handla. Tänkte jag skulle slippa köra, eftersom jag var trött efter ett nattskift på jobbet. Därför frågade jag om hon kunde hjälpa mig att handla. Hon suckade djupt och sa: “Jag kan köra dig, men då får du faan följa med också!”. Jag kunde inte hålla mig – bröt ut i gapskratt. Erica såg förvirrad ut. “Vad är det som är så kul?” När jag förklarade att det ju är svårt att bli skjutsad om man inte följer med så skrattade hon med. En stund senare när vi gick ner till bilen sa hon försiktigt: “Du mamma? Jag fattar fortfarande inte vad som var så kul….?” Hon är så söt ibland….

  • Facebook
  • Twitter

  1 Kommentarer

  1. Ööhhh… Den här bakelsen har jag inte smakat 😉 Det enda jag vet är att den har vilja, är kryddstark och omväxlande. Kan vara väldigt trevlig bara den vill 🙂 (lite som jag själv, faktiskt)

  Lämna en kommentar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  Stäng

  Begäran om min information

   
  Close

  Begäran om radering konto

  Close

  Begäran om radering information

  Close

  Allmän begäran/Förfrågan DSO

  Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :