Framsteg

Jag jobbar med mina tankar. Jag väljer vad jag tänker. Om jag är medveten när jag tänker. Till helgen ska jag gå en kurs som kan hjälpa mig vidare med att förändra mina tankemönster. Förändring är en utmaning. Det krävs jobb för att nå framsteg. Jag är beredd att jobba. Det är så mycket jag vill göra med mitt liv. Förut har jag ibland hamnat i fällan att tro att jag inte är tillräckligt bra. Jantelagen – “Du ska inte tro att du är nåt!” – har varit en stor broms. Men det är dags att göra sig fri från vad andra tycker och tänker. “What other people think of me is none of my business!”, som en klok person uttryckte det.

Det är dags att börja leva på riktigt. Och bli den blomma jag är ämnad att vara. Oavsett vad andra tycker om blomman som slår ut.

 

 

Tipsa om detta...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

3 reaktion på “Framsteg

  1. vilka kloka ord!!! Det stämmer så bra. Det var som nu i helgen när jag jobba. Första tanken.. hur ska jag orka o hinna med. Men… nää lägg av nu,tänkte jag. Den här helgens arbete kommer jag fixa bra,bara att ta en sak i taget leva i nuet. Det fungera. Kände mej nöjd med mej själv. Så som sagt va du är klok. Med rätt tänk går det bra. Maria!

    • Tack! Du är också klok 🙂 Och nu är det bara att komma ihåg allt vi tänker när vi är på vårt kloka humör 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *