Topp-Meny

Lev väl

I morse fick min dotter ett jobbigt besked. En bekant till henne hade mist livet i en olycka. När hon kom hem till oss för fika och lite tröst hade hon många tankar i huvudet. Olyckan hade fått henne att förstå att livet som människa bara är till låns, och att det någon dag kommer ta slut. Hon insåg att det är viktigt att ta tillvara på tiden och leva här och nu. Inte vänta på Något eller Någon. Inte göra saker som känns fel. Inte låta rädslan hindra livsglädjen. Inte jaga efter vind. Hon är klok min dotter.
Båda mina barn påverkades starkt av olyckan. Jag känner med dem, för jag vet hur tragiskt det är att förlora en vän i förtid. Låt detta hjälpa oss alla att värdera livet och leva våra drömmar. Många varma tankar till familjen och vännerna som är mitt i sorgen.

Inga kommentarer än.

Kommentera

Drivs av WordPress. Design av WooThemes

Close

Begäran om min information

 
Close

Begäran om radering konto

Close

Begäran om radering information

Close

Allmän begäran/Förfrågan DSO