Topp-Meny

Dubbelarbetar just nu

Vid sidan av mitt vanliga jobb som boendehandledare på ett hem för ensamkommande barn har jag börjat hjälpa brorsan med hans nya företag. Det blir så mycket jobb att jag inte hinner baka som vanligt. Längtar efter att få sätta händerna i en redig deg. Till helgen kanske jag hinner med saffransbullar om jag har tur.

Brorsan har startat ett företag som hämtar och sorterar återvinning, Lusaskens T S. Kunden slänger bara all återvinning i en säck och ställer ut på trappan när det är hämtdag. Det gör det lättare att vara miljövänlig – och man kan ha mindre soptunna för hushållssopor. En jättebra tjänst tycker jag. Den senaste veckan har jag varit telefonvakt och hjälpt till att sortera/hämta återvinningssäckar några dagar. En ny karriär? Stor skillnad mot mitt vanliga jobb är det i alla fall 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cosmo är kvalitetsansvarig för våra sopor…

Inga kommentarer än.

Kommentera

Drivs av WordPress. Design av WooThemes

Close

Begäran om min information

 
Close

Begäran om radering konto

Close

Begäran om radering information

Close

Allmän begäran/Förfrågan DSO