Hit enter after type your search item
  Home / Personligt / Regine med röda mulen

  Regine med röda mulen

  /
  /

  Trodde jag var en tålig person. En som står ut med jobbiga saker utan gnäll. Men jag får erkänna mig besegrad av Eländig Förkylning. Jag tycker väldigt synd om mig själv. Nu har jag haft feber 5 dagar, och jag är så trött på att inte orka göra nåt. Näsan rinner och halsen kliar. Snart kommer väl Tomten och hämtar mig – tar fel på mig och Rudolf. Min näsa lyser så röd så man inte ser klart vem den sitter på.

  Näe, jag gör som katten – fortsätter slappa. Bara att dra täcker över huvudet, julen får vänta…
  nova_web

  • Facebook
  • Twitter

  Lämna en kommentar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  Stäng

  Begäran om min information

   
  Close

  Begäran om radering konto

  Close

  Begäran om radering information

  Close

  Allmän begäran/Förfrågan DSO

  Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :