Vegan på väg :)

I höstas flyttade en av mina favoritmänniskor till Tyskland. Hon är min systerdotter och vi har alltid haft en självklar och enkel relation. Jag blev jätteglad när hon berättade att hon kommer till Sverige på besök senare i sommar. Eftersom hon är vegan är det bara att börja träna på att baka utan animaliska produkter. Jag har ju gjort det förr, men det är bara när min systerdotter är i närheten som det blir av. När jag surfade efter tips och idéer hittade jag en sida med massor av veganrecept – tänkte dela med mig av den om det finns fler som vill kunna bjuda sina vegankompisar på godsaker 🙂
Här kommer den: http://vegania.net/kakor.html

Vegansockerkaka

 

 

 

 

 

 

Här är bild på min alldeles egna vegansockerkaka 🙂

Tipsa om detta...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *