Topp-Meny

Favorit i repris

Förra året fick jag en stor, vacker och hemodlad squash av min dåvarande chef Mary. Jag fick även recept på “Falsk Ostkaka” där squash ingår. Det var jättegott! I onsdags träffade jag på Mary igen. Hon är så snäll och givmild! Jag fick en squash igen 🙂 Tack Mary! Jag gjorde såklart samma kaka. Det var lika gott i år!

ostkakasquash_web

2 Responser till Favorit i repris

  1. Patric Liljestrand 2 september, 2013 vid 12:04 #

    Jag föredrar denna version framför vanlig ostkaka. Fräschare och ingen “konstig” bismak.

    • Regine 3 september, 2013 vid 21:15 #

      Håller med! Den här tror jag är perfekt som efterrätt på julbordet 🙂

Kommentera

Drivs av WordPress. Design av WooThemes

Close

Begäran om min information

 
Close

Begäran om radering konto

Close

Begäran om radering information

Close

Allmän begäran/Förfrågan DSO