Topp-Meny

Roliga länkar för bakälskande människor!

Igår gjorde jag ett tårtexperiment. När jag försökte få tårtan fin insåg jag vilken skriande brist jag har på bra dekor-verktyg. Jag drömmer om att ha en tårt-såg så man kan dela tårtbotten jämnt och fint. Jag drömmer om bra tyllar och spritsar. Och inte minst skulle jag vilja ha massor med fin marsipan i regnbågens alla färger.

Drömmarna om den perfekta tårtan fick mig att söka verktyg på internet. Där finns ju allt! Ju mer jag sökte desto mer kom jag på att jag “måste” ha. Skulle lätt kunna bränna tusentals kronor på den här sidan: lyckasmedmat.sebrodoverkant_web
Och den här: bagarenochkocken.se

Vill ju ha en ny degblandare också.

Suck, det kostar ju skjortan.

Dream on…

Inga kommentarer än.

Kommentera

Drivs av WordPress. Design av WooThemes

Close

Begäran om min information

 
Close

Begäran om radering konto

Close

Begäran om radering information

Close

Allmän begäran/Förfrågan DSO