Julklappstips!

De senaste åren har jag revolutionerat min syn på julklappar. Jag har klappat igen presentbutiken! Eftersom barnen är stora behövs inga berg av julklappar längre. Istället bakar jag något personligt till dem som jag gillar. I år har jag flera önskemål på kavringslimpan jag alltid gör till jul. Jag kommer också göra vanliga snickers och nutellasnickers. Det blir även bullar, wienerstänger och cheesecakeglass (också en jultradition). Jag älskar att baka, så därför är det här ett mycket roligare sätt att ge bort saker än att springa runt i panik i olika affären och leta “rätt” present. Alla vinner 🙂

Önskar er alla en mycket Gooood Jul!
bakbord2_web

Publicerat av Regine

Besök även FramSteget :: https://www.framsteget.net

Lämna en komentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close

Begäran om min information

 
Close

Begäran om radering konto

Close

Begäran om radering information

Close

Allmän begäran/Förfrågan DSO