Julklappstips!

De senaste åren har jag revolutionerat min syn på julklappar. Jag har klappat igen presentbutiken! Eftersom barnen är stora behövs inga berg av julklappar längre. Istället bakar jag något personligt till dem som jag gillar. I år har jag flera önskemål på kavringslimpan jag alltid gör till jul. Jag kommer också göra vanliga snickers och nutellasnickers. Det blir även bullar, wienerstänger och cheesecakeglass (också en jultradition). Jag älskar att baka, så därför är det här ett mycket roligare sätt att ge bort saker än att springa runt i panik i olika affären och leta “rätt” present. Alla vinner 🙂

Önskar er alla en mycket Gooood Jul!
bakbord2_web

Tipsa om detta...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *