Hit enter after type your search item
    Home / Baktankar & recept / Experiment: Surdeg dag 2

    Experiment: Surdeg dag 2

    /
    /

    Dag 2 av mitt surdegsexperiment blev lite annorlunda. Egentligen skulle jag “matat” surdegen efter ett dygn med mer mjöl och vatten, men jag var borta hela dagen så surdegen fick vänta 12 extra timmar. Men det ser ut som om det lyckades bra ändå, för nu har det blivit liv i luckan. Det bubblar i degen. Det ser ut som degen är kolsyrad 🙂 Imorgon kan jag använda min skapelse i brödbaket!

    Surdeg dag 2:
    Tillsätt hälften av mängden mjöl och vatten från igår, dvs 0.5 dl rågmjöl och 0.5 dl vatten. Låt stå ett dygn till.

    surdegdag2_web

     

    • Facebook
    • Twitter

    Lämna en kommentar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    This div height required for enabling the sticky sidebar
    Stäng

    Begäran om min information

     
    Close

    Begäran om radering konto

    Close

    Begäran om radering information

    Close

    Allmän begäran/Förfrågan DSO

    Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :