Hit enter after type your search item
  Home / Baktankar & recept / Experiment: Surdeg dag 2

  Experiment: Surdeg dag 2

  /
  /

  Dag 2 av mitt surdegsexperiment blev lite annorlunda. Egentligen skulle jag “matat” surdegen efter ett dygn med mer mjöl och vatten, men jag var borta hela dagen så surdegen fick vänta 12 extra timmar. Men det ser ut som om det lyckades bra ändå, för nu har det blivit liv i luckan. Det bubblar i degen. Det ser ut som degen är kolsyrad 🙂 Imorgon kan jag använda min skapelse i brödbaket!

  Surdeg dag 2:
  Tillsätt hälften av mängden mjöl och vatten från igår, dvs 0.5 dl rågmjöl och 0.5 dl vatten. Låt stå ett dygn till.

  surdegdag2_web

   

  • Facebook
  • Twitter

  Lämna en kommentar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  Stäng

  Begäran om min information

   
  Close

  Begäran om radering konto

  Close

  Begäran om radering information

  Close

  Allmän begäran/Förfrågan DSO

  Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :