Hit enter after type your search item
  Home / Baktankar & recept / Försommar och “Marken”

  Försommar och “Marken”

  /
  /

  På lördag ska jag och min bror vara med på en marknad i Vike (lite som en bondemarknad). Min bror ska demonstrera sin kärltvätt och andra tjänster som hans företag Lusaskens TS erbjuder. Jag ska hjälpa till. Men jag tänkte också ha ett eget litet bord och sälja lite kakor. Hembakat brukar ju gå hem? Så nu har jag testbakat en del. Frysen börjar bli full. Det är så roligt att baka! Jag tänkte ta med mig några Solskenskakor, någon sockerkaka, Grannens chokladbröd, Kolasnitt och några Cookies. Jag tror världens godaste frökex kan få följa med också. Ska bli så kul!
  vikemarken_web

  • Facebook
  • Twitter

  Lämna en kommentar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  Stäng

  Begäran om min information

   
  Close

  Begäran om radering konto

  Close

  Begäran om radering information

  Close

  Allmän begäran/Förfrågan DSO

  Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :