Försommar och “Marken”

På lördag ska jag och min bror vara med på en marknad i Vike (lite som en bondemarknad). Min bror ska demonstrera sin kärltvätt och andra tjänster som hans företag Lusaskens TS erbjuder. Jag ska hjälpa till. Men jag tänkte också ha ett eget litet bord och sälja lite kakor. Hembakat brukar ju gå hem? Så nu har jag testbakat en del. Frysen börjar bli full. Det är så roligt att baka! Jag tänkte ta med mig några Solskenskakor, någon sockerkaka, Grannens chokladbröd, Kolasnitt och några Cookies. Jag tror världens godaste frökex kan få följa med också. Ska bli så kul!
vikemarken_web

Publicerat av Regine

Besök även FramSteget :: https://www.framsteget.net

Lämna en komentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close

Begäran om min information

 
Close

Begäran om radering konto

Close

Begäran om radering information

Close

Allmän begäran/Förfrågan DSO