Juni – ett svettigt kapitel…

timmystudent_webJag är ganska glad att juni snart är till ända. Den här månaden har det varit fullt ös och nu är jag ganska trött.

Först ut var Timmys student. Det var en härlig dag, trots spöregn och kalla vindar. Men studenten var helnöjd. Han fick hemmagjorda och mycket uppskattade smörgåstårtor och jättefina proffsiga prinsesstårtor. Marsipantårtorna var smaksatta – en med citron och en med jordgubb. Mycket smorgastarta_websmaskigt. Efter nästan två månader utan vetemjöl och socker sjöng min mage av lycka att få sätta tänderna i dem.student_webstudentbage_web

Sedan kom mammas 70-årsdag. Hon önskade sig den godaste tårtan i världshistorien – Gittans marängtårta. Än en gång var jag lycklig över att få äta socker. Det är så otroligt gott! Och alla mammas gäster så lika lyckliga ut dom. En till lyckad fest.

Precis när jag svalt födelsedagstårtan dök Midsommarhelgen upp på min himmel… Grillat,sill och potatis, jordgubbar och grädde. Plus underbara marängbakelser. Och rabarberkaka!
marangbakelser2_web

Nu vet jag inte hur jag ska kunna hitta tillbaks till mitt sockerfria och vetemjölsbefriade liv. Socker och mjöl är ju så gott!?

Publicerat av Regine

Besök även FramSteget :: https://www.framsteget.net

Lämna en komentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close

Begäran om min information

 
Close

Begäran om radering konto

Close

Begäran om radering information

Close

Allmän begäran/Förfrågan DSO