Det godaste jag vet – En bakbok med insikter

Nu kan jag äntligen hålla min kära bakbok i handen! Det är en underbar känsla. Jag är nöjd och stolt över resultatet. Sedan i tisdags har jag delat ut många förbeställningar. Responsen gör mig varm och lycklig. Här följer några omdömen som kommit:

“Vill passa på att tacka dig Regine för att du tryckte boken. Den är vackert gjord med bilder, insikter och härliga recept. En bok med mycket kärlek <3” AC

“Bläddrade i denna hos mor förut ÄLSKAR DEN ” RS

“Idag “hittade” jag den mest underbara bakbok jag någonsin sett, i brevlådan. Så underbara berättelser/historier/insikter till varje recept. Man läser den med ett leende och ser fram emot att få testa var och ett av dom.” ES

Nu ska de bli baka av ?tack Regine Grundel för den fina boken? LJ

 

Ja ni förstår att man blir glad? Här får ni ett smakprov (haha) på innehållet 🙂
uppslag3_web

Tipsa om detta...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

2 svar på ”Det godaste jag vet – En bakbok med insikter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *