Det godaste jag vet – En bakbok med insikter

Nu kan jag äntligen hålla min kära bakbok i handen! Det är en underbar känsla. Jag är nöjd och stolt över resultatet. Sedan i tisdags har jag delat ut många förbeställningar. Responsen gör mig varm och lycklig. Här följer några omdömen som kommit:

“Vill passa på att tacka dig Regine för att du tryckte boken. Den är vackert gjord med bilder, insikter och härliga recept. En bok med mycket kärlek <3” AC

“Bläddrade i denna hos mor förut ÄLSKAR DEN ” RS

“Idag “hittade” jag den mest underbara bakbok jag någonsin sett, i brevlådan. Så underbara berättelser/historier/insikter till varje recept. Man läser den med ett leende och ser fram emot att få testa var och ett av dom.” ES

Nu ska de bli baka av ?tack Regine Grundel för den fina boken? LJ

 

Ja ni förstår att man blir glad? Här får ni ett smakprov (haha) på innehållet 🙂
uppslag3_web

Publicerat av Regine

Besök även FramSteget :: https://www.framsteget.net

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en komentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close

Begäran om min information

 
Close

Begäran om radering konto

Close

Begäran om radering information

Close

Allmän begäran/Förfrågan DSO