Min bakbok är klar!

På fredag 22/1 släpps min rykande färska bakbok “Det godaste jag vet – en bakbok med insikter” på FramSteget Bokförlag. Jag är glad och stolt att kunna erbjuda den till försäljning i pappersform. Den har ju funnits ett tag som e-bok, men den nya versionen är rejält omarbetad för att passa pappersformatet. I boken har jag samlat alla mina godaste favoriter, som namnet avslöjar. Varje recept har en personlig touch eftersom jag kopplat dem till viktiga personer i mitt liv eller någon klok insikt.

Här hittar du klassiker likväl som egna påhitt. Jag har samlat allt från matbröd till glass, de flesta recept är lika enkla som goda. Men det finn en och annan utmaning också. Precis som det ska vara.

Om du vill köpa min bok finns flera vägar:
1. Kontakta mig direkt på regine.grundel@hotmail.se
2. Beställ via FramSteget Webshop
3. Hör av dig via Faceboook/FramSteget Bokförlag
4. Köp via nätbokhandeln (Adlibris, Bokus mm).

Lyssna gärna på när jag berättar mer om boken här:

https://youtu.be/We4q-XEoMQY

Tipsa om detta...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *