
Ja! Det är möjligt. Om man inte är fettskrämd förstås. Den här ljuvliga jordnötsfudgen smakar himmelskt. Inget socker. Inget mjöl. Inget margarin. Alltså är den perfekt 🙂 Receptet kommer från Elle, hittade det på Facebook (ja, ibland är den sidan fantastisk!). Enkelt att göra, gott att äta, håller i evigheter. Kan det bli bättre?
Fudge med jordnötssmör
8 msk jordnötssmör (eller annat nötsmör)
2 msk virgin kallpressad kokosolja
2 msk honung (lönnsirap för veganmodellen)
1/4 tsk vaniljextrakt
1 krm salt
Gör så här:
Blanda ingredienserna ordentligt. Lättast om jordnötssmöret är rumstempererat. Häll ut på bakplåtspapper. Jämna till och låt stelna en stund i frysen. Ta ut när din fudge är hård, vänta i 5 minuter och skär sedan upp i rutor. Förvara i kylskåp.
Ingen kommentar än. Lägg till nedan!