Hit enter after type your search item
    Home / Baktankar & recept / Bak utan vitt mjöl och socker / Astas krispiga knäckebröd

    Astas krispiga knäckebröd

    Det är gott med variation. Det här frökexet är krispigare och lättare än de tidigare jag testat. Mycket gott! Tack för receptet Asta 🙂 Har som vanligt gjort lite efter eget huvud…

    Krispiga knäckebröd (2 plåtar)
    200 gram solroskärnor
    2 dl linfrö (jag tog krossat)
    2 dl sesamfrön
    2.25 dl kli (jag tog vetekli)
    2 msk fiberhusk
    2 tsk salt
    5 -6 dl vatten
    ev smaksättning, t ex 2 tsk paprikapulver

    Blanda alla ingredienser i en värmetålig bunke. Koka upp vattnet och häll över. Blanda väl och låt svälla en stund (ca 15 minuter). Sätt under tiden på ugnen på 160 grader. Fördela smeten jämnt på två ugnsplåtar klädda med bakplåtspapper. Ställ en plåt överst och en underst. Grädda 35 minuter och låt plåtarna sedan byta plats. Grädda 35 minuter till. Låt svalna och bryt i portionsbitar.
    astasfrokex_web

    • Facebook
    • Twitter

    Lämna en kommentar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    This div height required for enabling the sticky sidebar
    Stäng

    Begäran om min information

     
    Close

    Begäran om radering konto

    Close

    Begäran om radering information

    Close

    Allmän begäran/Förfrågan DSO

    Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :