Midsommartårta med potential – och tävling!

Jag hittade ett recept på midsommartårta som verkar löjligt gott. Håller på att göra den nu. Mmmm… Så fort den är avsmakad och fotograferad kommer den upp här så klart. Typ imorgon. Men tills dess får ni roa er med en midsommartävling. I min nya tårta ingår det en ingrediens som ska göras i vattenbad. Min fråga till er är – vad? Kanske får ni någon ledtråd i filmen ovan.

  1. Vaniljkräm
  2. Lemon Curd
  3. Citronmaräng

Skriv ditt svar som en kommentar på inlägget. Vinnare utses på söndag. men vad vinner man då? Jo, min finfina bakbok med massor av läckra och enkla recept till seriösa godisgrisar  (typ kolagömmar, upplevelsepaj, marängtårta, cookies, diamglassbakelse, smaskisar och mycket mycket mer).

Lycka till – önskar er alla en underbar midsommarafton!

Tipsa om detta...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *