Hit enter after type your search item
  Home / Baktankar & recept / Världens enklaste läckerpizza

  Världens enklaste läckerpizza

  /
  /

  Att göra pizza hemma har aldrig funkat för mig. Tomatsåsen blir fel och botten konstig. Tills nu! Min sambo besökte sin grabb förra helgen och fick världens bästa pizzarecept med sig hem. Nu har vi ätit pizza tre dagar i rad. För det är så enkelt. Och gott! Om man förbereder tomatsåsen innan är pizzan klar på 10 minuter. Kolla här får ni se:

  Finns i de flesta mataffärer

  Pizzabotten: färdigbakade Liba-bröd.

  Tomatsås:
  2 vitlöksklyftor
  2 msk tomatpuré
  3 msk olivolja
  1 burk finkrossade tomater (400 gram)
  salt
  svartpeppar
  2 tsk torkade örter
  1 tsk honung

  Värm oljan i en kastrull. Tillsätt pressade vitlöksklyftor och låt fräsa en knapp minut. Häll i tomatpurén och låt fräsa lite till. Tillsätt de krossade tomaterna, kryddor och honung. Låt puttra 20 -30 minuter på svag värme. Smaka eventuellt av med mer salt/peppar.

  Sätt ugnen på 225 grader. Ta fram en eller två plåtar. Lägg två Libabröd på varje plåt. Bred ut tomatsås över botten. Häll sedan över riven ost eller Mozarella i bitar. Fyll med det du gillar bäst. Ett förslag är att bara klicka lite pesto över och sedan lite pizzakryddor. Det blir jättegott.
  Grädda i 7 – 9 minuter i mitten av ugnen.
  Så enkelt. Och sååå gott!

  • Facebook
  • Twitter

  Lämna en kommentar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  This div height required for enabling the sticky sidebar
  Stäng

  Begäran om min information

   
  Close

  Begäran om radering konto

  Close

  Begäran om radering information

  Close

  Allmän begäran/Förfrågan DSO

  Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :