Min mormor har lämnat många matminnen efter sig. Jag älskade hennes välgräddade kanelbullar, hennes gröna ärtsoppa, potatissoppan och alla goda efterrätter. Nu för tiden äter vi inte efterrätt så ofta, det blir mer fika i stället. Det är ju synd. Matsmältningen mår ju bra av lite sött sägs det 😉 För att råda bot på detta vill jag lyfta fram barndomens efterrätter med en egen kategori. Än så länge har den bara två inlägg: jordgubbskräm och tant Jennys efterrätt. Men det kommer mera. Om du har någon barndomsefterrättsfavorit så får du gärna tipsa mig i en kommentar. Skulle vara roligt att få ihop en varierad och rolig samling matminnen från barndomen 🙂

Ha det gott! /Regine

Rekommenderade inlägg

Ingen kommentar än. Lägg till nedan!


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *