Att skapa måste vara kul, det blir som det blir. Det enkla är oftast det bästa. Det viktigaste är att det smakar gott. Det jag gör kan alla andra också klara. Min drivkraft är intresset – och att jag älskar att äta resultatet! Recept har jag samlat sedan jag var 15 år. Det jag väljer att använda här är recept jag testat själv, en del gamla som gatan och andra lite nyare. Några är resultat av egna experiment. Men alla är underbart goda. Bilderna har jag och min underbara provsmakare och sambo Patric tagit själva. Det ska ju se ut som hembakat, och alla bilder är hembakade 🙂
Två av mina stora livsdrömmar har med bakning att göra. Den ena – att skriva en egen bakbok har redan slagit in. I januari 2016 såg ”Det godaste jag vet – en bakbok med insikter” dagens ljus. Jag var yr av lycka. Nu är det en dröm kvar – att ha ett eget café med hembakade underverk. Det ska vara på en härlig plats där man kan njuta med både gom och andra sinnen. Nu är det bara att manifestera det med!
Varmt välkomna till godsakerna på min baksida!
Regine Liljestrand
2 kommentarer
Hej!
Skulle vilja ha kontakt för konsultation
Kontaktar dig via e-post 🙂